Verochem: Uw Partner in Beschermingsproducten voor Beton, Hout en Metaal

Verochem BV onderdeel van Lubricant Solutions Holland BV, is gespecialiseerd in de productie en distributie van hoogwaardige conserverings- en beschermingsproducten voor diverse toepassingen. Onze uitgebreide productportfolio omvat beton, hout en metaalbeschermingsmiddelen, evenals efficiënte afbijt- en reinigingsoplossingen. We zijn er trots op dat we enkele gerenommeerde merken vertegenwoordigen, waaronder Verochem, Beta Oils, Auson, Pyrotek, Lacq en Fluxaf.

Maatwerk Private-Label opties

Bij Verochem bieden we ook de mogelijkheid om producten onder uw eigen merknaam te produceren, zodat u zich kunt onderscheiden in de markt. We begrijpen dat elk bedrijf uniek is, en we streven ernaar om uw visie tot leven te brengen.

Diverse Toepassingsgebieden

Onze producten worden met succes ingezet in verschillende sectoren, waaronder de bouw, industrie, automotive, scheepvaart en de agrarische sector. Hiermee zijn we in staat om de meest veeleisende behoeften van onze klanten te vervullen.

Onze Productcategorieën

Onze producten zijn onderverdeeld in verschillende categorieën:

Afbijtmiddelen: Voor het verwijderen van coatings en verontreinigingen.
Reinigingsproducten: Krachtige reinigingsmiddelen voor het grondig reinigen van verschillende oppervlakken.
Houtbescherming: Producten om hout te beschermen en zijn levensduur te verlengen.
Betonconservering: Voor duurzame bescherming en behoud van betonnen structuren.
Dakcoatings: Effectieve dakbeschermingsoplossingen voor alle seizoenen.
Metaalconservering: Bescherming tegen corrosie en slijtage van metalen onderdelen.

Alleen voor Bedrijven

Let op, onze producten worden exclusief geleverd aan bedrijven. Voor consumenten zijn onze producten verkrijgbaar via onze uitgebreide netwerk van wederverkopers. Neem gerust contact met ons op voor een lijst van onze vertrouwde partners.

Met meer dan 15 jaar ervaring in het ontwikkelen en produceren van een breed scala aan coatings en beschermingsproducten op basis van waxen, harsen, bitumen en oliën, kunt u op Verochem rekenen voor oplossingen die duurzaamheid en kwaliteit garanderen.

Bij Verochem geloven we in de kracht van bescherming, innovatie en maatwerk. Neem contact met ons op om te ontdekken hoe we u kunnen ondersteunen in het bereiken van uw specifieke behoeften. Uw succes is onze prioriteit.