Het zonnetje schijnt, de lucht is blauw, lentekriebels kom maar gauw! Na een lange winterperiode is eindelijk de lente weer begonnen. Tijd om lekker buiten te zitten en van je tuin te genieten. Maar voordat je kunt starten met genieten dient er eerst nog geklust te worden. Gaat u binnenkort een project beginnen dat met reiniging of houtbescherming van doen heeft? Dan hoeven we u natuurlijk niet uit te leggen dat het van belang is dat u in het bezit bent van de juiste producten.

Hiernaast moet u uiteraard weten wat u vervolgens met deze producten kan doen, maar laten we vooral één stap tegelijk zetten. Over die producten hoeft u zich in ieder geval geen zorgen meer te maken, want u bent bij Verochem terechtgekomen. Verochem biedt u de producten die u nodig heeft als u uw houten schutting wilt beschermen, uw houten vlonder wil reinigen en conserveren of uw overkapping van een ander kleurtje wilt voorzien.

Naast het leveren van een breed pakket reinigings- en houtbeschermingsproducten kunnen wij op verzoek ook het project van A tot Z uitvoeren. Wij nemen u graag de zorg voor uw project uit handen. We werken uitsluitend met gekwalificeerde vakmensen om samen tot een mooi eindresultaat te komen. Wilt u meer weten? Kijk dan verder op deze site of bel ons: +31 6 29373359.