Bent u actief in de agrarische sector en op zoek naar professionele conserveringsproducten voor beton, metaal of hout? Dan is Verochem de leverancier die u zoekt.

Voor de agrarische sector levert Verochem diverse metaalcoatings en anti-corrosiemiddelen zoals, black varnisch, silolak en metaal- en betoncoatings uit bitumen of polyurethaan. Onze conserveringsproducten zijn speciaal ontwikkeld voor het beschermen van beton en ijzerwerk en hebben een hoge bestendigheid tegen zuren, ureum en anorganische zouten. De conserveringsproducten van Verochem worden voornamelijk toegepast in mestkelders, waterbassins en veevoedersilo’s.

Naast conserveringsproducten voor beton en metaal heeft Verochem ook producten voor de bescherming van hout zoals carboleum, zwarte teer of Zweedse houtteer/ Stockholmer teer. Onze houtbeschermingsproducten worden binnen de agrarische sector toegepast bij het beschermen van houten constructies zoals schuren, palen, schuttingen en omheiningen. We zijn ook leverancier van Lacq professionele lak- en verfproducten, ambachtelijk samengesteld voor schilders en actieve klussers. Ook leveren wij Fluxaf professionele reinigingsmiddelen voor de schilder.

Wist u dat u bij Verochem de mogelijkheid heeft om uw project door ons uit te laten voeren?

Onze ervaren vakmensen staan voor u klaar om uw project van A tot Z te realiseren. Een overzicht van gerealiseerde projecten vindt u terug op onze website.

Bent u op zoek naar beton-, metaalconservering of houtbescherming voor uw project, of op zoek naar advies van een specialist? We denken graag met u mee. Wij stellen alles in het werk om u de beste oplossing te leveren. Wilt u meer weten? Kijk dan verder op deze site of bel ons: +31 6 29373359

silolak-bitusol

  silolak-bitusol  zwarte-teer-houtcoat-zwart